Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Christine   Bardzo dziękuję!  Serdecznie pozdrawiam. :)))   @MIROSŁAW C.   Bardzo dziękuję!  Serdecznie pozdrawiam. :)))
    • @Leszczym   No to masz szczęście. :)))   W moim dowodzie zdjęcie przypomina  list gończy za kimś, kto ukradł urodę i zostawił ten smutny cień. :))) 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Akurat wczoraj nie zrobiłam zdjęcia, ale to zdjęcie jednego z tych dwojga, które kilka dni wcześniej zrobił mój syn. Jeże Marku też u mnie na porządku wieczornym, ale pierwszy raz słyszałam, że są tak głośne, nie wiem czy miałeś okazję posłuchać ich in flagranti.  Naprawdę się przestraszyłam, bo słyszę, a nie widzę, a to coś sapie coraz bardziej i bliżej i gdzieś zza ściany krzewów. Jak takie małe a takie może być głośne  Oczywiście, że wzruszenie to nie z porządkowania. Lepiej mi wychodzi rozmowa bezpośrednia niż przez te tamte, wolę pisać wierszyki. Pozdrawiam serdecznie         Zdjęcie wyłączność Piotr F. 
    • @Christine   Bardzo dziękuję!  Pamiętam, bo chyba mam to we krwi. :))  A diagnoza jest bardzo trafna - jak młodzież wysłuchała na lekcji  utwór 40:1 "Sabatonu" - to nie było potem nikogo, kto by nie znał bitwy pod Wizną. :)))  Zwłaszcza, że były polskie napisy!     Serdecznie pozdrawiam.  @MIROSŁAW C.  @Rafael Marius     Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. 
    • @Waldemar_Talar_Talar   otóż to! Nie komplikuj ! Proszę! :) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...