Łukasz Jasiński Opublikowano 25 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Łukasz Jasiński Edytowane 25 Lutego przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Opublikowano 25 Lutego @Łukasz Jasiński Bóg się troszczy o ludzi, co tam jakieś dziwne przekonania zwykłych ludzi. 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 25 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego (edytowane) @violetta Nie jakiś tam pani bóg, tylko: Święta Matka Natury - pani bóg już dawno nie żyje... Łukasz Jasiński Edytowane 25 Lutego przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Opublikowano 25 Lutego @Łukasz Jasiński weź nie przekręcaj, przeczytaj jeszcze raz Ewangelie, jakie były odczucia świadków, że to był prawdziwy Bóg, za późno oddali mu pokłon, ale mimo wszystko uwierzyli, ale byli też tacy, którzy odrazu uwierzyli, ja jestem tą osobą. 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 26 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego (edytowane) @violetta To tylko i wyłącznie pani uczuciowa wiara, która nic nie ma wspólnego z realną rzeczywistością, zresztą: do pani - jako do osoby ograniczonej intelektualnie - nigdy nie dotrze, iż miałem chrzest, komunię i bierzmowanie - mam bardzo złe doświadczenia z wyżej wymienionymi sektami i to samo dotyczy świadków jehowych - oni też są chrześcijanami, poza tym: nie jesteśmy na - PER TY - brakuje pani kultury osobistej, powiem coś pani: nie tak dawno czytałem na Onecie (niemiecka firma multimedialna) - słowiańscy poganie składali ofiary z niewinnych ludzi - tak brzmiał nagłówek, po prostu: niedaleko Płocka znaleziono w ziemi kości dorosłej osoby, dziecka i koński - łeb, jednak: kiedy archeolodzy dokładnie zbadali sprawę - był to niemiecki misjonarz z małą dziewczynką (pewnie pedofil) - mając wcześniejsze doświadczenia z takimi ludźmi - pogańscy słowianie w samoobronie wyrżnęli tych hipokrytów, nomen omen: instynktownie ratując małą dziewczynkę - gwałconą niewolnicę i pochowali w ziemi z szacunkiem - ciało konia wzięli jako pokarm - koninę, prócz - łba... Niech pani nie powołuje jako argumentów - Tory, Pisma Świętego - Nowego Testamentu, Talmudu Babilońskiego i Talmudu Jerozolimskiego i Koranu - wszystko czytałem i to nic innego jak bajki dla dorosłych dzieci, proponuję: pani kupić - Biblię Humanisty. Łukasz Jasiński Edytowane 26 Lutego przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Opublikowano 26 Lutego @Łukasz Jasiński odnowa w duchu świętym może cos ci przesłać. Żadne religie, sekty ci tego nie dadzą. Takie głupotki to są wszystkie, kizi mizi z bazi:) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 26 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego (edytowane) @violetta I to właśnie pani prezentuje... Ręce opadają... Łukasz Jasiński Edytowane 26 Lutego przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 26 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego (edytowane) @Somalija Łukasz Jasiński Edytowane 26 Lutego przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Jasiński Opublikowano 26 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego (edytowane) @Somalija Łukasz Jasiński Edytowane 26 Lutego przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Opublikowano 26 Lutego @Łukasz Jasiński Dziękuję Panie Łukaszu, lubię tKF, do tej pory moją ulubioną fryzurą jest fala po rozplecionym warkoczu... noszę tak nonszalancko włosy dwa, trzy razy w tygodniu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Łukasz Jasiński Opublikowano 26 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego (edytowane) @Somalija A proszę bardzo Łukasz Jasiński Edytowane 26 Lutego przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Opublikowano 26 Lutego @Somalija całe życie zapuszczam i nie mogę zapuścić:) krótsze wygodniejsze są:) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 26 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego (edytowane) @violetta Parafrazując: a to Polska właśnie! A to geny właśnie! Pani Agnieszka i ja jesteśmy naturalnymi - blondynami - oni jako Pogańscy Słowianie mają silniejsze geny od... Sama pani dobrze wie... Łukasz Jasiński Edytowane 26 Lutego przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Opublikowano 26 Lutego @Łukasz Jasiński jestem szatynką, ale też jestem Słowianką:) Słowianie to też szatyni:) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 26 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego (edytowane) @violetta Niestety, nie... Geny słowiańskie są bardzo silne i ekspansywne i niesamowicie - wojownicze, po prostu: jest pani Polką o genach celtyckich, zaraz pani pokażę jak wyglądają geny słowiańskie lub słowiańsko-semickie. Łukasz Jasiński Łukasz Jasiński Edytowane 26 Lutego przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Opublikowano 26 Lutego @Łukasz Jasiński efekty widać pracy nad sobą:) 1
Somalija Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Opublikowano 26 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja w tamtym roku na wiosnę musiałam obciąć do brody, bo były okropnie zniszczone i brzydkie. Ładnie odrosły do ramion.. i noszę taką szopę na głowie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
violetta Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Opublikowano 26 Lutego @Somalija ją podniecam się tym, założyłam chabrową mini i i tak miło do mnie mówią tacy przystojniacy cześć, oni są deweloperami w jakiejś it firmie, to czuje się młodo na swoje lata, co tam włosy. Używam farbę roślinną i polecam, włosy są piękne i nie niszczą się, nie brudzą tkaniny. Tak fajnie rozmawiamy, jakieś fajne tematy. Wiosna idzie, kupiłam 3 pary fajnych balerinek, ale jeszcze sobie kupię fajne butki. 1
Somalija Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Opublikowano 26 Lutego @violetta Oj, Pan Łukasz będzie zazdrosny... 1
Rekomendowane odpowiedzi