FaLcorN Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Po prostu byłaś deszczem po bezimiennej suszy gdzie gęsta jak smoła prawda o mnie się skrapla gdzie odnalazłem oddech w otchłani własnej duszy i wszystkich odcieni jest tylko jedna farba Gdy syciłaś moje oczy nie chciałem nic więcej bo zapomniałem wtedy gdzie ran wszystkich prawda pragnąłem z ust Twoich soczystych płomieni i byłbym przy Tobie jak gwiazda, z miliarda Ale odmienna prowadzi nas droga... i żaden oddechu wydech lub czas... i milczeć zamierza serc przepowiednia... bym z czystym sumieniem zapomniał Twoją twarz 3
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2023 @FaLCorneL ostre ale poetyckie wyznanie-:) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 @FaLCorneL …inna prowadzi Nas droga.Miłości powietrza(oddechu)nie czas.Sece milczy.Milczy Serce.Popatrz milczy.Chce z czystym sumieniem zapomniec Twą Twarz….moze jednak łagodniej się obchodzic skoro miło było-:)Pozdrawiam
duszka Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 @FaLCorneL Mysle, że prawda nie da się zapomnieć... Zawsze nas niepokoi, bo szuka sposobu wyjścia na powierzchnię. Podoba mi sie brzmienie Twojego wiersza. Pozdrawiam :)
FaLcorN Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 @Bozena1957 gdy ja z sercem, a ona joystickiem, to na twarzy mam: game over, choć nigdy dla mnie nie jest To grą, dzięki za komentarz, pozdrawiam @duszka prawda jest jak deszcz, kiedyś musi spaść, ps. brzmienie zawsze było moim celem, dziękuję, pozdrawiam 1
Bożena De-Tre Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 @FaLCorneL Usprawiedliwiony-:) 1
Rekomendowane odpowiedzi