Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Tectosmith Nieoczywistość to szept w kosmicznym szumie... Dziękuję, pozdrawiam. 
    • @beta_b   dzień dobry. przyleciałaś tutaj z samego rana... wycieraczka była niewygodna ?   po pierwsze. zwracanie się do violi arvensis jest niestosowne i niemądre. bo to nie twoja klasa, nie twoja liga i nie twój poziom.   to tak jakbyś stała na chodniku pod wieżowcem i darła się do kogoś kto pije kawę na ostatnim pietrze.   ośmieszyłaś się !     ale do mnie możesz się śmiało zwracać. więc skorzystałaś z okazji i się zwróciłaś.   i co piszesz ? że jesteś niewierząca i wątpiąca.   mnie to twoje wyznanie nie dziwi. bo ludzie o niskiej inteligencji  wątpią z reguły.   wydają przy tym dźwięki podobne do dżwięku kozy która własną dupą próbuje  naśladować trąbke kolejarską.   i to chyba tyle.   pozdrowień nie załączam bo nie mam w zwyczaju pozdrawiać arogantów.   no to pa ! spadaj..     ps.   przyślij kluskę. niech weźmie ze sobą jakichś wujków. bigosa czy innego salcesona.   pośmiejemy się razem.           xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx       @Alicja_Wysocka         jesteś Aluś. dzięki Bogu.   oczywiście, że masz rację.   czytasz mój wiersz wspaniale.   dziękuję !!!!!!!!!      
    • co mam  co jest co jest mi dane
    • @infeliaAle chciał grać, jak my pisać.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...