Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• i cóż ja mogę na to poradzić starzy z młodzieżą kupują bzdury przed wyborami myślenie gardzą a potem mamy rżniętych z natury   nikt dobrobytu nagle nie stworzył zwłaszcza że w rządach ludzie przekupni wraz z sąsiadami rozwalą państwo byle mogli coś jeszcze złupić   najpierw nie myślą a potem płaczą a tu wystarczy uważnie słuchać połączyć fakty słowa ogarnąć i widać czyja sprzedajna d..a 
    • A ja Ci zazdroszczę że tak sprawnie posługuje się rymem

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Migrena jedyne co mnie z Japonią łączy to oczy jak u tych anime  No wiesz tych takich kreskówek  One chyba są z Japonii a może z Korei?  Aż z ciekawości zerknę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dobra koniec tego pieprzenia głupot  Drzemka się moim przedszkolakom kończy Ciocia Renatka musi się brać do roboty Dziękuję za tą garść informacji o kraju kwitnącej wiśni
    • co za bzdura rymem głupić skoro rym mam swój na chodzie walnę gdy się uda upić tekścik w szatkowanej modzie   rym jak zawsze sam się składa jeszcze włazi między wersy poszaleje poprzeszkadza  by oświetlić okrąg szerszy   a w poezji jest narzędziem podkreślając każdy klimat bywa z rytmem piosnkę przędzie jakiś przebój co zatrzyma   i dowalić też potrafi ośmieszając wszelkie bzdury on wymaga od piszących cierpliwości i kultury :)))      
    • @Gosława Dziewczyny o wysokim stopniu samowiedzy, niestandardowych wartościach i głębokim świecie wewnętrznym bywają odbierane jako trudne. Ale właśnie ta złożoność stanowi o ich fascynującej atrakcyjności. W Japonii  połączenie -- trudna i piękna nazywa się wabi-sabi. Jeżeli czegoś nie pokręciłem. Moja konkluzja.  Dziewczyny piękne i trudne są fantastyczne. Inne połączenia osobowości i charakteru bywają nieco uboższe. Chyba.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...