Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• - tęsknota za Tobą mnie spala                           "Jeśli spali się w tobie przywiązanie do siebie samej i skupianie na własnych doznaniach- wtedy Mnie dostrzeżesz.                                 Nadmierny egocentryzm i skłonność do introspekcji Mnie zasłaniają."                                                                                                                   225 śr.24.09.86 g. 9,30                                 
    • Mówisz, że postępujesz dobrze - postępuj konstruktywnie  i kreatywnie…  
    • @violetta   Nie, zgodnie z regulaminem: mam prawo oceniać, dawać merytoryczną krytykę i robić jakąś recenzję i nie mam żadnego obowiązku być ciągle aktywny - dawać i dawać i dawać - w zamian nic nie otrzymując - to jest gra na jedną stronę, a teraz z innej beczki: w Polsce wciąż obowiązuje rygorystyczne prawo dotyczące posiadania legalnej broni palnej - trzeba zrobić badania psychologiczne i mieć zaświadczenie o niekaralności, osoby, które posiadają broń palną dla własnego bezpieczeństwa i w celach samoobronnych:   - Karol Nawrocki, - Grzegorz Braun, - Krzysztof Bosak, - Jarosław Kaczyński, - Donald Tusk,   a więc? Te osoby są zdrowe pod względem psychicznym, a jeśli ktoś komuś wmawia:   - Weź prochy na łeb!   Sam jest chory psychicznie i to samo robią alkoholicy - wmawiają ludziom zdrowym alkoholizm, narkomani - narkomanię i dłużnicy - dług, stara i znana metoda rodem ze wczesnego stalinizmu - to osoby wiadomego pochodzenia i wciąż żyją wśród nas i bezkarnie decydują o pani i moim życiu, a nie tak dawno uciekli do Unii Europejskiej.   Łukasz Jasiński 
    • Łukasz Jasiński 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - tak wyszło Alicjo  - stare dzieje -                                                                            Pzdr.serdecznie. Witam - kupujesz ale jak zwykle coś cię boli - cały ty -                                                                                                   Pzdr.                                                                                 Witam - grzebiąc w archiwum znalazłem ten wiersz - no i wkleiłem -                fakt że inny od innych -                                                               Pzdr.uśmiechem.             
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...