Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

@Somalija

To jest tylko i wyłącznie pani, pani Agnieszko, opinia nie oparta na faktach - dowodach, poza tym: jestem byłym pracownikiem Archiwum Akt Nowych i do końca życia obowiązuje mnie tajemnica służbowa, myślę, aby w sposób kulturalny zakończyć wirtualną znajomość, proszę więcej nie dawać mi polubień, bo: dla mnie to też jest zaczepka ze strony pani, aby zwrócić na siebie uwagę, było mi miło i również życzę miłych snów.

Łukasz Jasiński 

@Łukasz Jasiński To nie są nowiny z tajnych akt, to dziurawe państwo, którego jestem pracownikiem, nie byłym, jak Pan Długi Rodowód... Rosjanie teraz, który może ( kasa) stają się Niemcami... Więc pomyśl przed kim teraz trzeba się bronić...

Ok, otwieraj sobie swoje wiersze z wirtualnego konta, nabijaj licznik, żeby mieć wejście do tygodniówki. Nie możemy rozmawiać, bo jesteś lepszy, mądrzejszy, bardziej oczytany, dla mnie jesteś nudziarz, nie mam czasu na nudnych facetów.

Dobrej nocy, u mnie burza i pada aż strach

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Somalija nieprawda, obserwuję przez dolne szyby dwóch panów, którzy spacerują po korytarzu, jeden ma zawsze te same buty, u nikogo takich nie widziałam, musi być szefem, nie rozmawiają po polsku, a drugi za nim idzie i rozmawiają spokojnie, chodzą, to jest ich relaks. I tak codziennie o tej samej porze, to jest wręcz niesamowite.