violetta Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @Ewelina ja na plaży tak długo nie leżę, gdy patrzę na morze, to niczego innego nie widzę. Potrafię się skupić tylko na sobie, lubię się trochę powłóczyć wśród drzew.
Ewelina Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @violetta ja nie lubię leżeć na plaży, bo mi za gorąco Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w Rowach są przepiękne lasy, absolutnie przepiękne. 1
violetta Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @Ewelina zachęcasz na inne miejsce:)
Ewelina Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @violetta @violetta a zachęcam do poznania czegoś nowego, bo i czemu nie :) Wszystko oczywiście zależy co kto lubi. Niektórzy wolą większe miasta a niektórzy "mieścinki" . W każdym razie lasy naprawdę piękne, zresztą tam jest las należący do Słowińskiego Parku Narodowego. Ach przygoda jeszcze nieskalana tak bardzo obecnością człowieka :)
violetta Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @Ewelina ja lubię trochę starej architektury:) dlatego takie miejsca szukam, niekoniecznie sam wiatr i las:) 1
poezja.tanczy Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty moja droga. To Twój świat, więc Ty go wyceniasz Ja mam swój, i każdy z osobna. Jesteśmy jednym światem, i każdym z osobna. Każdy tworzy swoją rzeczywistość i sens. 2
Dared Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2023 @Ewelina Nie wiem, nie znam się, dla mnie to delikatny erotyk, dobrze napisany, jestem tylko facetem 1
Ewelina Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2023 @Dared Myślę, że jest podstawa, żeby w taki sposób ten wiersz zinterpretować, jak najbardziej. A jeśli Ty jesteś tylko facetem to ja jestem tylko kobietą. Pozdrawiam :)
Tectosmith Opublikowano 8 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2023 @Ewelina Bardzo ładnie. Myślę, że bez względu na to, jak się jest silną osobą to nadal posiadamy potrzebę schronienia się. Jedni mniej inni bardziej. Ja sam przyzwyczajam się do myśli, że muszę być wsparciem dla samego siebie w dalszej drodze życia. Ciekawy wiersz. Pozdrawiam serdecznie :-)
Rekomendowane odpowiedzi