Poezja to życie Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Ty i ja Na sopockiej plaży Kochamy się A czas nie istnieje I tylko fale w morzu Chłodzą nasze ciała Niech ta bajka trwa I nie kończy się 6
Poezja to życie Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @poezja.tanczy Proste słowa trafiają do serca najbardziej:) 1
violetta Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 Jest taka piosenka: wszystko się zdarzy na plaży :)
Poezja to życie Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 @violetta Wciąż nam się marzy, że coś się zdarzy na plaży:)
duszka Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 @Dragaz Widzę i czuję ten przekaz.., tylko dwa ostatnie wersy "wytrącają" mnie z tego stanu i w moim odczuciu bagatelizują go. Ale być może dla Ciebie są ważne :)
Poezja to życie Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 @duszka Tak przekaz jest najważniejszy. Chodziło o to w ostatnim wersie, że to jest takie piękne uczucie bycia razem. Jak w pięknej bajce. Powinno trwać wiecznie:) Pozdrawiam 1
Stary_Kredens Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2023 Zastanawiam się jak tego dokonaliście na sopockiej plaży. Byłam szpilki nie wciśniesz, chyba że po sezonie , ale wtedy dmucha i zimno, to skąd te gorące ciała? A, miłość, ano tak, ale że to sopocka plaża, to jednak chyba przegięcie Kredens pozdrawia
Poezja to życie Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2023 @Stary_Kredens Co kto lubi. Ale latem też nie zawsze dopisuje pogoda. To jest o byciu razem na zawsze. A ja akurat jestem z trójmiasta. Pozdrawiam również
Rekomendowane odpowiedzi