Somalija Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 @Dared Spoko, tul misia, mi to nie przeszkadza... Lubię mocne rzeczy, wiersze prawdziwe, z historycznym odwołaniem lub gorące miłośniki... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dared Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 @Somalija Tulę,"wiersze prawdziwe, z historycznym odwołaniem", potrafisz odróżnić prawdziwy wiersz od nieprawdziwego? zazdroszczę, Mała "mi";-)))) rada, troszkę pokory nikomu nie zaszkodzi
Rafael Marius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano zobaczymy co Wagnerowcy będą kombinować na Białorusi. Jednego możemy być prawie pewni nie będzie to nic dobrego dla jej sąsiadów.
Somalija Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 @Dared Jestem pokorna, grzeczna, nigdy nie zaczepiam, więc nie rzucaj we mnie swoim misiem, nie kłuj też, postacią Tove, bo to jedna z moich ulubionych pisarek/ilustratorek... źródło inspiracji, takiej ponad... czas i miejsce. A tekst Nosowskiej, którym Ci się odbiło w komentarzu zostaw sobie na inne trollowe wkrętki... 1
Somalija Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie strasz przed nocą...
Dared Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @Somalija Hahaha " znam ja to wszystko znam" poszukaj w google, pokory troszkę, jeszcze raz proszę
Somalija Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @Dared Nie... Ty sobie poszukaj jakiejś porady na temat: ,,Jak przeprosić, po niefortunnie dodanym komentarzu, żeby nie wyjść na jeszcze większego gamonia?" Miłego popołudnia i wieczoru Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dared Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @Somalija Przepraszam, za szczerość, to było niefortunne Gamoń
Somalija Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @Dared W istocie niefortunne, ale to nie była szczerość raczej niechlujnie napisany komentarz, do którego dorabiasz teraz fabułę, żeby udowodnić swoją wyższość...
Dared Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @Somalija Dziękuję za uwagę, nie było moim zamiarem pokazanie wyższości, malutki jestem, z fabułą troszkę przesadzasz chyba, skupmy się na tym co tu napisano a nie na głupotach-))))
Somalija Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @Dared Na drugi raz pamiętaj o dodaniu pełnego komentarza, nie półsłówek, ponieważ jesteś gościem po wierszem a nie ,,królem fotela w swoim mieszkaniu"...
Rekomendowane odpowiedzi