Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 24 Czerwca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 jestem drobinką rozkwitającą dziką różą z ciepłym deszczem spaceruję zakochana w tobie kolorze waty cukrowej a uczucie to wibrująca chwila jak gorący ty promień lekka sukienka na mojej skórze 14
Rolek Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @violetta Tu też o róży. Pozdrawiam 1
violetta Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Rolek ja co roku jestem :)
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @violetta Musisz odpocząć od pisania, bo z każdym wpisem jest gorzej. W ostatnim, to porównanie do dżungli, było już nie do zniesienia. Tam piasek trochę Cię uratował. Tu w pierwszym wersie same ,,ą", a róże ściągnęłaś od Szymborskiej czy z mojej fotografii, bo promień to na bank z mojego ostatniego wiersza... Upakowanie wyrazów, to nie wiersz... daj o miłości pisać zakochanym... Dobrego dnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Somalija tamten był sportowy wiersz, a ten jest rozmarzony:) po zimie jestem bardzo zakochana :) Uszczypliwa jesteś jak nie wiem co:)
Dared Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Somalija Mogę tylko zazdrościć twórczyni, nie zawsze potrzebne jest "szkiełko i oko", pozdrawiam ciepło 1
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @violetta Odpocznij... pogubiłaś się w pisaniu i we wciskaniu sobie kitu... a ten wiersz popraw, nie da się czytać.... 1
violetta Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Somalija czuję się zrelaksowana i piszę z serca, co teraz czuje lekko:) wydaje mi się, że blednie mnie odczytujesz:)
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem trzeba to wszystko jeszcze pod umysł podpiąć, ale to zwykła strata czasu... 1
violetta Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Somalija taki jest ładny, napisał mi się w nocy:) nad ranem o 3:)
Asia Rukmini Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 Bardzo lirycznie, podoba się :) pozdrawiam 1
violetta Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Asia Rukmini dziękuję, nie jest tak źle:)
violetta Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @iwonaroma cieszę się:)
poezja.tanczy Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 (edytowane) Ty marzysz o róży A ciekawe czy róża marzy, aby być Tobą A może wolałaby zostać różą :) Fajny wiersz +++ I tak mnie zainspirowałaś :) Co gdyby – tan.pa.ra Róża marzy By zostać człowiekiem Dlatego pachnie I wiruje przechodząc przez rzekę Rzeka jej na to Rzeka powiedziała Różo, miałabyś dług I tak byś nie pachniała Edytowane 24 Czerwca 2023 przez poezja.tanczy (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @poezja.tanczy jestem prawdziwą różą, bo nie mam długu:)
poezja.tanczy Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @violetta :) a publiczny? a dług wdzięczności? zawsze się jakiś znajdzie :) 1
Rafael Marius Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedyś Ci przyniosłem dziką róże to mówiłaś, że nie jesteś dzika. A teraz piszesz, że jesteś dziką różą. Skoro się zmieniło to jeszcze jedna, różowa, czyli w Twoim ulubionym kolorze i jeszcze z zakochaną pszczółką. Będzie pasować do wiersza. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
kwintesencja Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @violetta bardzo przyjemnie się czyta, lato sprzyja takim uczuciom 1
violetta Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Rafael Marius jestem dziką z nazwy:) a za zdjęcie bardzo gorąco dziękuję:) @poezja.tanczy może tylko wdzięczności:) @kwintesencja o tak:) 2
Rekomendowane odpowiedzi