Julia Zakochana Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 przychodzisz oddychasz jeszcze bielą pozostawionego za plecami krajobrazu drżę pocałunkiem zdejmuję z twoich ust ostatnie płatki śniegu
Aleksandra Gadowska Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Jakże rozkoszny wierszyk....
Julia Zakochana Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 dziękuję ;) choć jeszcze z zimy...
złota lenka Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 dobrze by było nadać tytuł... ale szukając go poszłabym w stronę wiosny nie miłości... np. przebiśniegi ale to tylko takie moje... ogólnie jest fajnie... pozdrawiam lenka
Julia Zakochana Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 fajny pomysł... skorzystamn napewno tylko musze sie zastanowic troszke
Anka Bla Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ładne tak pisują zakochane kobiety nic bym nie zmieniała
Amras_Elensar Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Zgrabna miniaturka. Szczególnie pierwsza strofka. Motyw z płatkami śniegu gdzieś już widziałem. Ocena jak najbardziej pozytywna.
Luthien_Alcarin Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 za delikatnosć + Pozdrawiam Agata:)
M... Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Bardzo delikatny,czuc w tym dusze,przypominasz mi taka jedna poetke
Julia Zakochana Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 milutko, że się podoba..... ściskam wszystkich!
Julia Zakochana Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jaką, jesli mozna wiedziec?
M... Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Poświatowską momentami,mam nadzieje,ze to dla Ciebie komplement
Julia Zakochana Opublikowano 5 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 oczywiście, że to komplement, często czytam jej wierze... moze to dlatego
Rekomendowane odpowiedzi