Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Szumi dokoła las.  Malina to piękna dziewczyna.  Gruba Kaśka dobrze filtruje.  Być albo nie być.  Jupiter, bizmut, politetrafluoroetylen.  Ascending. Galaktyka losowa  z mgławicą piezoelektryczną. Kwark nie jest serkiem.  Czy potrafi się zakochać?  Sic transit gloria mundi!*  Memento Maniek.  Terraformacja Marsa  podniebem trąci trzy.  Towarzysz na 1 maja!  Rybki mają logarytmy.  200 bilionów protogalaktyk.  Obłok parazytosolarny jest.  Sic transit gloria mundi! "Tak przemija chwała świata" - wykrzyknik bez zmian.  Życzę Wam szampańskiej zabawy oraz trzeźwego spojrzenia nad ranem w Nowym Roku

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @KOBIETA  w Warszawie trudno o nią, ale sama zasieję mimochodem :) dzisiaj lekarz mnie uratował, mam zwolnienie i lek:) moje ciało to dar, Bóg mi je wypożyczył, ale będę musiała mu zwrócić:) @Amber dziękuję i wzajemnie, oby był lepszym:)
    • Ile hałasu  potrzeba by nie spotkać samego siebie   
    • @Clavisa Widzą czasem i wiedzą o clou problemu, ale nie wiadomo, nie bardzo wiadomo, co zrobić z tym fantem :))
    • @Berenika97   Dziękuję Bereniko :) wszystkiego dobrego dla Ciebie.!  Ale samochód w moim wierszu jest raczej symbolem wolności :)  Pozdrawiam Ciebie serdecznie:) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...