eskaoer Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2023 (edytowane) E-milość dostałem uczucie na skrzynkę złamałaś mi hasło do serca jutro spotkamy się w sieci złapie Twą rękę przez ekran weźmiemy ślub na serwerze dzieci zrobimy przez WiFi a gdy się będę zawieszał wymienisz mi przetworniki wkrótce mi stanie procesor wirusy pochłoną mą pamięć załaduj miłość do chmury sformatuj ostatnie wyznanie wiatrak już przestał się kręcić me zmysły odpiełaś od sieci rdzewiejąc w ciszy tu czekam na odbiór elektrośmieci Edytowane 29 Maja 2023 przez eskaoer (wyświetl historię edycji) 7
Somalija Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2023 @eskaoer Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , rozbrajający tekst, pozdrawiam
Wędrowiec.1984 Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2023 @eskaoer Brawo, świetne, zachwycam się, jako człowiek z branży tym bardziej.
jan_komułzykant Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2023 Fajne, a jeszcze lepsze byłoby bez mą, me, twe itp ;)
Kwiatuszek Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 @eskaoer Super pomysł i wykonanie:-) Pozdrawiam serdecznie!
iwonaroma Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2023 Zgubiło Ci się kilka znaków diakrytycznych, ale może to przez to zawieszanie ;) Zresztą, w sieci to już prawie norma... Fajny wiersz o tematyce na czasie (na czacie ;))
Rekomendowane odpowiedzi