Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Klip Opublikowano 28 Maja 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2023 (edytowane) Z inspiracji Andrzeja Waligórskiego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pełną wdzięku troć z rzeki Iny sum ostrzył zęby (nie bez przyczyny). W euforii wołał: "Raz choć chcę wyheblować tę troć!" Z troci zostały ino trociny. Edytowane 28 Maja 2023 przez Klip (wyświetl historię edycji) 12
violetta Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2023 @Klip chyba wyjadę nad morze i nad jezioro w Polskę:)
obywatel Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2023 Udało się na Lnie troci tarło, w sumie już tak się to utarło. Wióry lecą z hebla, Trociny spod mebla, Gdy, Rybie pile coś się zżarło :))))) 2
Nata_Kruk Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2023 ... nie dziwota, Klip.. gdzie 'trotka' do 'sUUUma'..:)) Zgrabnie...:)
Klip Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Choć wszędy Ina z tego słynie, że trą się sumy ino w Inie, sum na lnie suchym umyślił tarło, więc w sumie sumie plemię wymarło. @sam(dzięki za limerykową odpowiedź) @violetta @iwonaroma @Nata_Kruk @Rolek Wszystkim Wam dziękuję za czytanie i polubienie. Bardzo mi miło. Edytowane 28 Maja 2023 przez Klip (wyświetl historię edycji) 2
obywatel Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sum "załapał" się na cechę (pełną wdzięku) troci, zamiast pławić się z trocią (pełnej wdzięku)...to Ci Cichutko jeszcze napiszę, Bo lubię tak jak ryby... ciszę, to nie dziwota, że się plemieniu wymarło Ja leszczem jestem tak się utarło :)))) Pozdrawiam :)) 2
Klip Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2023 @sam Ogromnie mi miło. Pozdrawiam:-) 1
Klip Opublikowano 20 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2024 (edytowane) @Ajar41Dziękuję za kolejne życie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 20 Października 2024 przez Klip (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2024 @Klip Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 3
Klip Opublikowano 20 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2024 (edytowane) @jan_komułzykant Dziękuję serdecznie za pochwały. Z żalem stwierdzam, że nie co dzień wena jest tak samo łaskawa. :-) Pozdrawiam Edytowane 20 Października 2024 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
andreas Opublikowano 22 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2024 Fajnie Ci to wyszło. Skoro Ty o rybkach, to ja o ptaszkach. Nekrofil? lubieżna sroczka fruwając w Kole wprost zakochała się w pstrym dzięciole bo pukania rytm ją nęci więc się odda bez pamięci ale on woli martwe topole Pozdrowionka. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2024 (edytowane) Pewien szczupak z Jeziora Nidzkiego miał ochotę na szprotkę, dlatego był w podłym humorze, bo przecież nad morze nie może. Zjedli go solonego. Edytowane 22 Października 2024 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 2
poezja.tanczy Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2024 @Klip Bo zostawione, dalej i spada Bo ponowione, pytać sąsiada Troć też ma coś do gadania :) M. 1
Klip Opublikowano 29 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2024 @andreas @Sylwester_Lasota @poezja.tanczy @MIROSŁAW C. Dziękuję serdecznie za pochwały i komentarze. Bardzo to miłe. Pozdrawiam serdecznie. 1
Rekomendowane odpowiedzi