Historia edycji
Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Czasem znajdę dzień
ale w jego nocy
nie zobaczę słońcawyżynki rozchodzą się
ale z trudem zasnęgdzieś daleko
będzie czekać na mnie
upał
po którym stanę się zwierzęciemnic innego
nie spadnęrozetnie mi myśli
Boża obecność
na chwilę
by powrócić w ciemność.0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Sylwester_Lasota · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bardzo często wraz z upływem czasu zmienia nam się perspektywa. Niezwykle ważne sprawy stają się mniej ważne, wielkie problemy maleją, a jakieś nieistotne szczegóły wypływają na powierzchnię zarysowując sens naszego istnienia. Różnie z tym bywa. Dziękuje i pozdrawiam. -
Przez Natuskaa · Opublikowano
Każdy miał w życiu różnych nauczycieli, szczególnie ciekawe są czasy podstawówki. Potem człowiek czegoś innego wymaga od nauki... ale podstawówka to jest miejsce w którym nie każdy nauczyciel sobie radzi. Zwykle stosują jedną z trzech strategii (ja sobie ich tak potłumaczyłam). Ta z wiersza jest najsmutniejszą z nich. Siedzi taki nauczyciel, coś tam mówi, cała klasa gada, śmieje się i właściwie to nikt nie słucha. Nie wiadomo czemu te lekcje służą, bo nikt z nich niczego nie wynosi, nawet ten, który bardzo by chciał, ponieważ nie pozwolą mu na to inni. Pozdrawiam :) -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Sylwester_Lasota Sylwestrze, a gdzie zniweczyłam treść, chętnie poprawię :) -
Przez Łukasz Jurczyk · Opublikowano
@Berenika97 Bardzo dziękuję!!! Batis to przykład na to, że odwaga nie jest tam gdzie się potocznie mówi :) Mówią: nie jest mężczyzną — a trzyma miasto. Wola nie pyta, co ci zabrano — tylko czy stoisz. Pozdrawiam -
Przez Sylwester_Lasota · Opublikowano
Nie zmam takiego stanu. Po prostu przejeżdżałem przez Niemcy, gdy to wspomnienie zrodziło się w mojej głowie. Dziękuję za czytanie. Pozdrawiam. Dziękuję Alu. Pozdrawiam
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne