Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 16 232
czasem człowiek
dupą się obraca
do fajnego
klnąc pod nosem
to nie mój świat
szkoda czasu
czasem człowiek
zło widząc się
uśmiecha
podnieca go to
myśli a co tam
to nie moje
czasem człowiek
jest sobą więc
płacze
liczy że kiedyś tam
to ciemne
rozjaśni
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
"A Stany Zjednoczone Ameryki Północnej muszą wreszcie zrozumieć, iż w interesie Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej nie jest wspieranie dyktatury w Niemczech, dyktatury na Ukrainie i dyktatury w Izraelu - to my mamy przewagę - możemy wyjść z Unii Europejskiej, Paktu Północnoatlantyckiego i Trójkątu Weimarskiego i zawrzeć sojusz wojskowy z Federacją Rosyjską lub z Republiką Turcji, Konfederacją Szwajcarii i Republiką Iranu." Filozof Łukasz Jasiński -
Przez FaLcorN · Opublikowano
@[email protected] Miło, że doceniasz, dziękuję, pozdrawiam! Życzę głębi weny na ten weekend i na następny. -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Berenika97 Subtelna, ale przejmująca opowieść o dzieciństwie - nie tym idyllicznym, ale o takim, które zostało zatrzaśnięte, schowane, może nawet celowo wyparte. Obraz skrzyń i zepsutej lalki przywołuje poczucie utraty, milczenia i emocjonalnej izolacji. Piękna i bolesna diagnoza traumy - czegoś, co nie daje się zapomnieć, a jednocześnie trudno o tym mówić. Zostaje jak siniak. -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@piąteprzezdziesiąte Och, to chyba cud jakiś, miło mi, dziękuję :) @Roma, dziękuję - weszłaś na boso, nie słyszałam, dziękuję :) -
Przez piąteprzezdziesiąte · Opublikowano
@Alicja_Wysocka Nie wiem dlaczego, ale słyszę w tle głos Kaliny Jędrusik. Bardzo udaneZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Pozdrawiam.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne