Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 15 Maja 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2023 (edytowane) mówisz... słowa kształtem dorodną rysują koniczynę w cztery strony świata patrzysz /przez pryzmat szczęścia/ lecz na mnie nigdy Edytowane 18 Maja 2023 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 9
kwintesencja Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2023 @Ewelina Miłość nieodwzajemniona, to ból, smutno, gdy dla nas ktoś jest szczęściem, a my nie mieścimy się w jego życiowej perspektywie... pozdrawiam 1
Ewelina Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @kwintesencja to prawda. Temat dobrze znany wielu, bo takie nieodwzajemnione uczucia mogą się przydazyc każdemu i nie ma na to rady. Pozdrawiam :) 1
Tectosmith Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Ewelina Niewdzięcznik ... Ciekawa miniaturka. Pozdrawiam serdecznie :-) 1
Ewelina Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Tectosmith dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie :) 1
Leszczym Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Ewelina Tekst pierwsza klasa !! Pozdrawiam. 1
Ewelina Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Leszczym bardzo mi miło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ostatnio jeden pan mi powiedział, że mam uśmiech pierwsza klasa coś z tą klasą jest ;) Pozdrawiam serdecznie :)
Rafael Marius Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Ewelina Jeszcze nie kwitnie koniczyna. Trzeba na nią poczekać. Na szczęście też. 1
Ewelina Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Rafael Marius jej... A mi się wydawało, że już widziałam... Ale ja się nie znam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może u Ciebie jest wcześniej. Kiedyś u nas było jej znacznie więcej. Całe łąki, ale wtedy kosili trawę tylko raz w roku i to kosą. Zbierali do worków dla królików. Było ich dużo w klatkach na podwórkach starych kamienic. Teraz pewnie zakazane. Wszystko jest zakazane. Za komuny była wolność w wielu obszarach większa niż dziś. 1
Ewelina Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Rafael Marius to może nie jest ze mną tak źle :) Cóż, teraz jedynym wyjściem jest łamać zakazy albo je omijać - niektórym to omijanie całkiem dobrze wychodzi :) 1
corival Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 @Ewelina Niewdzięczny... , ale wierszyk zgrabny. Pozdrawiam :) 1
Ewelina Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2023 @corival dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie :)
Nata_Kruk Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... bardzo fajna miniaturka i... mała sugestia, żeby przenieść koniczynę o wers niżej. Lekka jest, powinno się udać.. ;) pierwszym trzem słowom koniczynka.. niekonieczna.. Pozdrawiam. Edytowane 18 Maja 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Ewelina Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2023 @Nata_Kruk tak, w sumie lepiej jest z tą zmianą. Dziękuję serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi