tomass77 Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2023 Nie stać mnie już na pisanie dzieł połowicznych Nie stać mnie już na dzieła liryczne Nie stać mnie już Nie stać mnie już by być kowbojem Nie stać mnie by zwalczyć swe paranoje Nie stać mnie już Nie stać mnie już na nową rodzinę Nie stać na wytyczoną czerwoną linię Nie stać mnie już Stać mnie na spojrzenie w błękitne niebo Stać mnie na pójście gdzie nie potrzeba Stać mnie już Stać mnie na spacer głęboko w siebie Stać mnie jak na wyciągnięcie ręki Na udźwignięcie Stać mnie już 2
Marek.zak1 Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2023 Czyli odcięcie się od spraw zewnętrznych i skupienie na tych bliskich osoby peela, albo na tych w nim samym, a nawet nim samym, jeśli zrozumiałem. Chyba wielu, zniechęconych realem, tak ma. Pozdrawiam
tomass77 Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2023 @Marek.zak1 Nie chodzi o zniechęcenie, to negatywne słowo. Ale blisko. Dobra intuicja. Dzięki za komentarz. pozdrawiam T.
Rekomendowane odpowiedzi