Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @viola arvensis Cudeńko  ! Pozdrawiam. 
    • Dziękuję moje Słoneczko Kochane, za ten cudowny wiersz.   Poezja najwyżej klasy.   Resztę wiesz.    Dla Ciebie jeszcze raz :    
    • @APM   zawsze myślimy o rzeczach bez których życie jest trudne gdzieś dostrzegamy człowieka a my czekamy na później   dość często to później znika bo oni tak nagle odeszli żal z bólem serce przenika czmychnął ten urwis czas przeszły     nie żałujmy czasu rodzicom póki żyją Pozdrawiam
    • dobro   dobro nieodgadnione z odległego kraju na dymnych pejsach nieba zeszło na naszą ziemię    i kiedy jeszcze  w szczerbatej ulicy miasta na chodniku zaognione  dopala się w mojej klatce piersiowej   z oddechem wstrzymanym dziecięca radość tak bardzo nie chce  beztrosko opuścić tego punktu na mapie   bo niby wszystko martwe i gorzki ma smak   między wersami w gazecie dwadzieścia tysięcy mil  kosmicznej żeglugi w poszukiwaniu jedności    z Bogiem      
    • @KOBIETA @hollow man Potwierdzam, żadne inne tego skromnego urodą jabłuszka nie przewyższy smakiem i składnikami. Mam w ogrodzie. @KOBIETA @hollow man  "Kobieto", zapraszasz do Raju. A grzech zawsze smakuje zalotnie.   P.S. Potwierdzam, żadne inne tego skromnego urodą jabłuszka nie przewyższy smakiem i składnikami. Mam w ogrodzie. @KOBIETA @KOBIETA @hollow man  "Kobieto", zapraszasz do Raju. Grzech zawsze smakuje zalotnie.   A formalnie: wbrew pozorom, po usunięciu słów w nawiasie, nie będzie gorzej, a całość bardziej zwarta:   Sok spłynie (po ściankach ust) a ja będę prosić o więcej.!   P.S. Potwierdzam, żadne inne tego skromnego urodą jabłuszka nie przewyższy smakiem i składnikami. Mam w ogrodzie.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...