Leszczym Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Ciut wyleniale, niezbyt wspaniale i na wskroś nierychliwie tęsknię za trampkami na trampolinie. Seranon, 30.04.2023r. 3
Leszczym Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 @violetta Chyba przypadkiem, bo nawet nie wie co za bajka ;)
violetta Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Bo to dziewczyńskie bajki:)
Leszczym Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 @violetta a to tak specjalnie do mnie nie do mnie piszesz? ;)) W ogóle stosunkowo mało znam bajki ;)) Moje ulubione to superbohaterowie pokroju Marvela ;)
violetta Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 @Leszczym nie znam tych bajek, chyba jestem z 20 lat od Ciebie starsza:)
Leszczym Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 @violetta Chyba nie i chyba mniej więcej znamy swój wiek ;)) No chyba, że chodzi o inny wiek niż biologiczny, bo w tym zakresie na skutek różnych bolączek mózgowych mam z 70 lat ;))
violetta Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 @Leszczym pipi, z resztą zachowuję się jak ona:)
Leszczym Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 @violetta wspaniały przykład, ja z kolei żyję jak batman ;)
violetta Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 (edytowane) @Leszczym dla mnie zbyt poważny:) Lubię lekkie historie, żeby się pośmiać i przeżywać dzieciństwo. Mam znajomego, który swoją garderobę zamienił na kolekcje lego, kupuje tonami klocki i układa, jest to mąż mojej przyjaciółki, sama się też czasem bawię przy kawie i podziwiam wspaniałą zabawę :) Edytowane 30 Kwietnia 2023 przez violetta (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 A moje marzenie to kupić sobie domek dla lalek, żeby mieć tam pokoik dziecięcy, deskę do pracowania, suszarkę i też będę się bawić jak ten mój znajomy:)
Leszczym Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @violetta Przegadałaś mnie Violu, aż nie wiem co napisać. Na Kena nadaję się nie całkiem, ale faciów tutaj bez liku ;))
violetta Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @Leszczym w moim domku będą króliczki i zwierzątka:)
Leszczym Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @violetta Domyślam się, że będzie tam ciekawie... Swoją drogą dzięki za inspirę, bo ta wymiana myśli podsunęła mi pewien pomysł na tekścik ;)
Rekomendowane odpowiedzi