Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Z pierwszą A spółkowałem, z drugą A łóżkowałem, z trzecią A łóżeczkowałem, po czwartej A ani widu ani słychu (chyba uciekła ode mnie), a zatem skrzętnie rozglądam się za piątą A... Natomiast w szóstą A już kompletnie nie wierzę i nie uwierzę dopóki jej na oczy nie zobaczę. Seranon, 21.04.2023r. 8
W.M.J Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Leszczym Wyczuwam duże poczucie humoru :) 1
Rafael Marius Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @Leszczym Może Ania? 1
Leszczym Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @Rafael Marius agata, aldona, arletta ... ;) @W.M.J Słusznie, bo to żartobliwy jest tekścik ;) @violetta jak najbardziej chodzi również o fajność. Ano właśnie fajnej A szukam ;)) Nie znasz takiej czasem ?? 1
violetta Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @Leszczym ja jestem fajna, nie wiem czy jest druga taka fajna ja :) dzisiaj się włóczę po trawce i łazienkach:) 1
Leszczym Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @violetta No nie wątpię wcale a wcale tyle tylko że słyszałem, że koleżanka jest zajęta, a ja nie mam cierpliwości w byciu trzecią opcją ;))
violetta Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @Leszczym to tylko kochankowie jednej nocy:)
Leszczym Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @violetta ja tam nie wiem, a wiem że nie wszystko prawda co się na forum nawypisuje ;)
violetta Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @Leszczym może się ktoś kiedyś skusi, nie mam parcia :)
Leszczym Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @violetta dodajmy, że taki ktoś chciany przez Ciebie do skuszenia ;))
Nefretete Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @Leszczym Haha! Zabawne i jednocześnie owiany nutką tajemnicy szósty zmysł, który składa całość z pozostałych pięciu; zmysł głębokiego odczuwania to wewnętrzny głos, jaki nieświadomie do nas przemawia, i nie traktujemy go poważnie — czasami takie odczucia są o wiele wartościowsze od myśli, ponieważ określają nasze jestestwo. Ciekawie! Pozdrawiam serdecznie 1
iwonaroma Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Łóżeczkowanie - ależ fajne :) Można to rozebrać: Łóżeczko -w- Anie ;) 1
Leszczym Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @Nefretete Ależ pięknie i głęboko żeś mi się wpisał pod prawie wierszem ;) Dzięki, trzym się ;) @iwonaroma Tak, ale miałem na myśli coś jeszcze w tym słówku, a mianowicie bobaska ;)) 1
Rafael Marius Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale Ania na literkę A jest najpopularniejsza. Ile ja ich w życiu znałem...
Leszczym Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @Rafael Marius Tylko powinszować ;) 1
Rafael Marius Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedyś dobrze mi się powodziło. I nie należy też zapominać o Asi, choć tak naprawdę to Joanna, ale przyjęło się zdrobnienie. I jeszcze mi się Ala przypomniała, żeby nikogo nie pominąć. Bo jeszcze się obrazi... 1
Leszczym Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @Rafael Marius ja dodałbym jeszcze Anastazję ;)) 1
Rafael Marius Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to oryginalnie, bo ja nie znałem takiej ani jednej. Za to mój kolega ma córkę o tym imieniu, ale on przyjechał już dawno temu z Ukrainy. 1
Leszczym Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @Rafael Marius Jakby się zastanowić sporo jest takich A ;)) 1
Rekomendowane odpowiedzi