Leszczym Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) Dlaczego? Dlakogo? Dlapoco? Seranon, 20.04.2023r. Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 6
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Leszczym Ja bym zaczął od dlaczemu, ale i tak spoko temat. 1
Rafael Marius Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Leszczym Może dla samego autora? Warto sobie samemu zadać takie pytanie. I niekoniecznie dzielić się odpowiedzią. 1
Tectosmith Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Leszczym Miło się czasami uśmiechnąć :-) Pozdrawiam. 1
corival Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Leszczym Tak na początek, to w zasadzie podstawowe pytania dla twórcy. Uśmiechnąłeś mnie, więc pozdrawiam :) 1
lirycznytraktorzysta Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Dobry początek. Teraz wokół tego patyczka można okręcać watę, i się zwierszy. 1
Leszczym Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @W.M.J Może dodam, przemyślę, dzięki za sugestię ;) @Rafael Marius Racja, niech to zostanie naszą tajemnicą ;)) @Tectosmith I w sumie o ten uśmiech też mi chodziło ;)) O śmiech na sali ;)) @corival Tak, podstawowe i z niełatwą odpowiedzią ;)) Również pozdrawiam ;)) @lirycznytraktorzysta Ten tekst chciałem ciut enigmatycznie i moim celem nie było obudowywać go w rozbudowaną treść ;)) Celowy zabieg - taki autor i takie jego myśli ;))
Tectosmith Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Leszczym Dodam, że wierszyk jest idealny takim, jakim jest. To właśnie ostatnie "Dlapoco" jest zupełnie nie spodziewane i przez to wywołuje uśmiech. :-)
Rekomendowane odpowiedzi