W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 wśród chaosu codzienności szukam spokoju ducha w labiryntach myśli błądzę zepchnięty przez burzę uczuć czasem mrok otwiera drzwi pozwala zobaczyć gwiazdy które układają się w słowa piękne jak pieśni Babilonu tęsknota za czułością jak deszcz uderza w kamień drzewa szumią przy jałmużnie dnia opatrując zbolałe myśli odkrywam wówczas że jestem jedynie okruchem części przestrzeni otwarte serce może przyjąć nieskończone bogactwo wewnątrz mnie 7
Rafael Marius Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nieskończone bogactwo jest w nas. Wystarczy je dostrzec. Można, nawet mieszkając w Babilonie.
Marek.zak1 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Jesteśmy okruchem, ale zarazem wszystkim. Pozdrawiam.
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Rafael Marius Oczywiście nawet w Chodzieży o tym wiedzą. Dziękuje i pozdrawiam serdecznie. @zetjot Tak, faktycznie, to jest racja. Dziękuję pięknie.
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Marek.zak1 To taki eksperyment w sumie, znasz mój styl. Chcę zobaczyć czy potrafię, a to i szybciej się pisze :))) Wrócę do formy wkrótce, bo to mi zawsze bliższe było. Tak ładnie to napisałeś. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi