Ten utwór został doceniony przez użytkowników. izabela799 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Czasem niebo deszczem płacze nad ludzkimi słabościami człowiek ciągle za czymś goni twarz ukrywa pod maskami. Swe uczucia wciąż ukrywa jakby wstydził się emocji przecież nie jest to nic złego miewać chwile bezsilności. Nikt z kamienia przecież nie jest ani żadnym też robotem swe uczucia czas pokazać nie ukrywać się przed światem. Więc nie wstydźmy się pokazać co naprawdę przeżywamy niepokoje wszak odejdą nie będziemy nigdy sami. Wokół nas są inni ludzie co się z życiem borykają lecz się dzielą doświadczeniem i nigdy się nie poddają. 9
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2023 @izabela799 - witam - przyjemny wiersz - jestem bardzo na tak - Pozdr.zadowoleniem.
corival Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2023 @izabela799 Wiersz mi się podoba, choć proponowana otwartość ani nie jest powszechna, ani też nie zawsze popłaca, ale cóż... W ramach uwag konstruktywnych, słówko "przecież" bardzo się narzuca. Chyba jedno z nich dobrze byłoby zamienić. Pozdrawiam :)
Rafael Marius Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też tak uważam.
beta_b Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @izabela799 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rytm poprawi drobna zamiana w ost. wersie. Jestem przeciwna generalizowaniu. Zmiękcza wymowę i rozszerza interpretację: i się również nie poddają. Pozdrawiam, bb
Rekomendowane odpowiedzi