Klip Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Sztab polityka spod Kraśnika wciąż go namawiał: "Rzuć żarcika." Żarcik więc rzucił z przejęciem, o cnym Maryny fragmencie, tak wychwalanym w limerykach. 5
jan_komułzykant Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Fragmentarycznie o jednym? ;) Jeden tenor w Mieście Wiecznym atrybutem zwykł koniecznym mieć dziewczynę piękną, acz Maryni część cną zdało się pomysłem niecnym. 1
Klip Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam wrażenie, że to zaraza powszechna. Choćby na Wiejskiej. Kraśnik mi się tylko zrymował:-) Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2023 @Klip Aż po Brukselę ,':I
Klip Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lepiej wzwodu nie mieć z rana Gdy krzywizna zła banana PS Nie jestem antyunijny, ale dumanie o krzywiźnie banana na każdym musi zrobić wrażenie:-) Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez Klip (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2023 @Klip Kiedyś był kawał z długą brodą dzisiaj kawały tworzy nam RODO. Lekarz wychodzi w przychodni do poczekalni i mówi do pacjentów - w związku z przepisami RODO nie mogę wzywać państwa po nazwisku lub nawet imieniu, dlatego będę wzywał po chorobie - pana z syfilisem proszę pierwszego! Też nie jestem przeciwnikiem, bo dzięki UE mam więcej absurdów na limeryki za freeko ;) 1
Klip Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @Marek.zak1@jan_komułzykant@iwonaroma Serdeczne dzięki!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi