Dekaos Dondi Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2023 masz przerąbane jesteś cegłą w ścianie tak mi wciskają tezę słuszną? sam już nie wiem a może to lepsze niż być w płocie dziurą pustą? 5
Rafael Marius Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2023 @Dekaos Dondi Może i lepsze, bo dziura w płocie może przydać się tylko złodziejom, a mur przed nimi chroni... dobytku.
Dekaos Dondi Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Rafael Marius↔Dzięki:)↔Ano właśnie:~)↔No chyba, że owa dziura jest na tyle duża, że złodziej w nią wejdzie, lecz na tyle mała, że w niej utknie. Można wtedy na nim pranie wieszać np. A tak a propos↔11 h temu wrzuciłem tekst↔Szkicownik i ma w tej chwili→1751 wyświetleń?? Sadzę, iż to awaria licznika:)↔Pozdrawiam:) 1
Rafael Marius Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też mnie to zaciekawiło, jak to możliwe, że w tak krótkim czasie i to jeszcze w święta pokazała się taka liczba wyświetleń? Całkiem możliwe, że licznik się pomylił, bo takie ilości wyświetleń zdarzają się tu bardzo rzadko. I nigdy tak szybko.
Dekaos Dondi Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Rafael Marius↔Wczoraj napisałem do Admina:)↔Może jakoś odczubi licznik. Przecież w tym nie ma żadnej logiki:) Ewentualnie będzie za kilka lat:)↔Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi