Trochę pomarzyć
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez andrew · Opublikowano
@Waldemar_Talar_TalarZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez UtratabezStraty · Opublikowano
@APM , uważam, że tylko ty możesz na to pytanie odpowiedzieć. Myślę, że poezja jest dziedziną życia, która na tyle wymyka się jednoznacznym regułom, że odpowiedź o gotowość utworu należy do autorki/autora. -
Przez Waldemar_Talar_Talar · Opublikowano
przy kominku iskierki w każdej widzę to co było a było tego że ho..ho.. starczyłoby na nie jeden wiersz przy kominku siedzę uśmiecham się są i łzy a to znaczy że nie ukrywam się za snem że wszystko co było... było koło mnie fajna rzecz przy kominku siedzę ciesząc się że tam byłem że tych chwil nie przepiłem bo cieszyły mnie -
Przez bazyl_prost · Opublikowano
@Leszczym ja cenie sobie komfort i mam swoje reguły -
Przez Leszczym · Opublikowano
@bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba. @bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba. @bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba. @bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba. @bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba. @bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba. @bazyl_prost Kolego bazyl bronić się tutaj trzeba, bo zjedzą. Po prostu trzeba.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi