Somalija Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) w skrzypłoczach myśli płynę odzywa się odziedziczona po przodkach niewiedza atawizm goszczący w sieci neuronów słyszy wycie znad zimnej tundry i chrzęst kości obracanych w ziemi na wschodzie rozwali mi głowę przekłuje igłą wykroi kawałek ból sprawia wszystko i błagam o śmierć na ciebie jestem wrażliwa portal pomiędzy podnosi jak promień słońca rozwija ciepło ciała kocham Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 7
dgghj Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @Somalija Aj, literówek kupa. Płynę w skrzypłoczach myśli – ale początek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po tundrze robi się bardziej "normalnie", wracamy do świata ludzi. Błagam o śmierć i kocham jako osobne wersy, extra. Pozdrawiam
Somalija Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) @Olgierd Jaksztas a widzisz, myślałam że, będę miała w pracy trochę luzu, a tu alarm i śledziona nietoperza... Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
dgghj Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @Somalija Śledziona nietoperza? Jesteś weterynarzem?
Somalija Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @Olgierd Jaksztas Tak, kotku. Przycinanie ogonka? DZIĘKUJĘ, trochę ogarnęłam ten wiersz. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
JWF Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Co tyle literówek? To jakiś specjalny zabieg?
lirycznytraktorzysta Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Pierwsza zwrotka dla mnie. Potem jest o uczuciach. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, dotąd, żeby być precyzyjnym.
Somalija Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @JWF Dziś taka promocja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Traktorzysta siedzi wyżej, więcej widzi... DZIĘKUJĘ za komentarz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
lirycznytraktorzysta Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @Somalija Tak jest. "Co ładniejsze do kabiny, a stare pod koło!"
Somalija Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @lirycznytraktorzysta Stara się postara i wszystko zrobi, a na ładną będziesz robił... 1
Eleonora Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @Somalija jest coś mrocznego i tajemniczego w tym wierszu. Jedno jest pewne, że przykuwa uwagę i czyta się go raz po raz.
Somalija Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2023 @Eleonora Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , pozdrawiam wiosennie...
W.M.J Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @Somalija skrzypłocze, znowu nowa wiedza, warto jednak czytać. Co wiersz to coś nowego poznaję :) No 3 literówki. Ok
Somalija Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @W.M.J @W.M.J Skrzypłocze, to relikty... wspaniałe zwierzęta, żyły już wtedy, gdy o człowieku nie było nawet snu... Gdzie te literówki?
W.M.J Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @Somalija tundy, rozawli, rozwja, no chyba, że to jakieś zwierzęta prehistoryczne to sorry.
Somalija Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @W.M.J Dziękuję, jestem nieskupiona, do kwadratu, pewnie zakochana... Może powinnam skorzystać ze sztucznej inteligencji... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @violetta Coś Ty, Viola to nie wiersze, to takie zapiski... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A przy okazji powiedz mi moja Droga, dlaczego jesteś taka wybredna, Piotruś to ma takie piękne oczy... niebieskie z zielonym blaskiem...
violetta Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @Somalija myślałam, że będę zainteresowana, wiesz kim:)
Rekomendowane odpowiedzi