Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2023 Bez względu na wiek kochajmy się wszędzie nie tylko w domu za parawanem nocy nie wstydźmy się dnia róbmy to codziennie Przy każdej okazji nie tylko w swym domu ale idąc ulicą parkiem w kinie kawiarni teatrze róbmy to wszędzie Głośno i wyraźnie nie patrząc na innych którzy mówią do siebie wstydliwym szeptem Oni tego nie okazują lecz tak naprawdę to bardzo bardzo nam takiego kochania zazdroszczą 3
Ewelina Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2023 @Waldemar_Talar_Talar i bardzo mi taka koncepcja się podoba! Pozdrawiam serdecznie
corival Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Jak zawsze Waldemarze poruszasz ważne kwestie. Co prawda może nie na cały głos, ale jednak :) Pozdrawiam, choć po długim czasie, ale jednak :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie twoje podobanie - dzięki - Pozdr.serdecznie. Witam - zgadza się lubię pisać o życiu - miło że czytasz - Pozdr.uśmiechem. @Rafael Marius - @JJS - dziękuje - Edytowane 30 Marca 2023 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
dgghj Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Genialne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlatego uwielbiam Radziwiłła "Panie Kochanku", bo On swoją miłość do Panów Braci zawsze podkreślał Ale niestety mój kolega zwracając się do innych "Panie kochany" nie jest już rozumiany właściwie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi