Ewelina Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) onieśmielasz mnie zapachem w słowach jak skalpel masz ziarenka gorczycy ukryte - prawie niewidoczne smugą myśli spowite i przenikliwym wiatrem twoich przewinień i wykroczeń obezwładniasz mnie ulatuję jak ważka nad czarnym stawem skrzydła moczę w oparach szamocząc się z powietrzem i tlen łapiąc zachłannie lecz zbyt szybko - pochopnie dławię się ach gdyby tak wzlecieć pod obłok do swoich braci gwiazd i spłonąć w ich blasku pierwszy i ostatni raz ach gdyby tak spojrzeć ci gniewnie w oczy zanurzyć w głębiach i uciec najdalej chwytając się brzytwy skutecznie i wbrew woli wszechświata rozpłynąć się ach gdyby tak zrobić cokolwiek by uciec stąd Edytowane 26 Marca 2023 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 5
Asia Rukmini Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2023 Lirycznie. Bardzo dobrze się czyta. :) pozdrawiam 1
Ewelina Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2023 @Asia Rukmini dziękuję Ci serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obawiam się, że ja cała jestem liryczna :) Pozdrawiam deszczowo ale z uśmiechem :)
Asia Rukmini Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2023 @Ewelina A to jest jak najbardziej zaleta. :) Równie serdecznie pozdrawiam;) 1
Rekomendowane odpowiedzi