Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 17 853
gdy poczuje że już
że tylko dwa kroki
zapłacze a potem
życiu podziękuje
za drogi kręte -
świerszcza tęcze
za ból który
wiele nauczył
drzwi niepewnego
zamknięte - rodzinny
dom - chwile łez
szczerych i uśmiechów
gdy poczuje że już
nie ucieknę - dalej
będę sobą - się
nie zlęknę
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez andrew · Opublikowano
@Klaudia Gasztold Czy miłość musi mieć imię. Ona nie zna granic. Jest wolnym świecie, więzieniach, była w obozach. Nie lubi przepisów, podglądania, nie czeka aż, jakaś pseudo grupa ją uwolni,bo jest wolna,a w świecie,,wolnym,,czesto deptana,poniewierana,a nawet sprzedawana. Pozdrawiam Mimo innego spojrzenia , daję plus. -
Przez Simon Tracy · Opublikowano
@Lenore Grey To bardzo stary wiersz bodaj z 2014 roku. Wydaję mi się, że kiedyś pisałem mniej mrocznie. Jeszcze wtedy pojawiała się nikła możliwość odmiany losu. Teraz już nie ma u mnie śladów uczuć. -
Przez violetta · Opublikowano
@APM ja prezentu kupowałam latem:) fajne drobiazgi do domu w tkmaxxie:) -
Przez KOBIETA · Opublikowano
@hollow man wiesz …nie przepadam za terminem „ diagnoza” i „ pomiar” ;) Ale to raczej szerokie pojęcie. również testy …rozumiem ich wartość w procesie diagnostycznym, jednak…czyż nie stanowią próby osadzania w pewnych odgórnie ustalonych ramach ? ;) @Leszczym tak naprawdę wszyscy jesteśmy na coś „ chorzy”…;) pytanie tylko…jak bardzo „chorujemy”? -
Przez APM · Opublikowano
@Marek.zak1 Masz rację. Jeszcze nigdy nic nie publikowałam i to mój debiut na tym forum. Na razie szukam kontaktu do ludzi piszących. Wystawiam czółki i badam teren. Podgladam, czytam i się uczę... @bazyl_prost generalnie nie lubię ganic (też tych państwowych), ale rozumiem, że są potrzebne i może trzeba nawet o nich pisac, czy je przekraczać, żeby sobie je uświadmić, że istnieją.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne