andrew Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) , Pan obrońcą mego życia przed kim miałbym czuć trwogę,, Ps.27 nie odtrącaj Panie chociaż tak daleko bywam od Ciebie widzisz że teraz Ciebie potrzebuję bardziej niż Ty mnie świat zdaje się opuszczać spadły nieszczęścia wiem że nie zostawisz nikogo wybacz że w chwili trwogi przypomniałem sobie o Tobie właściwie zawsze pamiętałem ale nie miałem potrzeby się tym chwalić zwłaszcza przed sobą siebie raczej przekonywałem że Ciebie nie ma mimo to często się z Tobą spierałem zostanę teraz z Tobą Panie może i na zawsze tylko pomóż Panie bądź moim światłem i zbawieniem moim Jezu zaufam Tobie 2.2023 andrew Piątek, dzień wspomnienia męki i śmierci Jezusa Edytowane 10 Lutego 2023 przez andrew (wyświetl historię edycji) 1
andrew Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2023 @sowa Cóż, nie każdy jest Lewandowskim, czy istniał by zespół bez miernot? Pozdrawiam, dzięki za przeczytanie. Miłego dnia
andrew Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2023 @sowa Rozumię, że jesteś w pierwszym składzie, ale ja nie pcham się do Ciebie, ale Ty tak. Nie rozumiesz prostego stwierdzenia. Czy z Lewandowskim występują sami... Czy istniałby on bez miernot. To takie oczywiste, pewnie wyeliminowałbyś z życia slabych. Nadałeś sobie tytuł cenzora. Może założysz portal dla wybitnych. Pozdrawiam
andrew Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2023 @sowa Poszukam taki, na razie spróbowałem wyrzucić kilka zaimków, bo te rady Twoje są słuszne. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi