Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

@Corleone 11

"I istnieje również naturalizm politeistyczny - ten kierunek jest związany ze Świętą Matką Natury, a ona z kolei z Ciałem i Umysłem i Duszą - CUD-em (trzy pierwsze litery) i także z seksem - oralnym i analnym i witalnym."

Filozof Łukasz Jasiński 

@Corleone 11

"I istnieje również naturalizm politeistyczny - ten kierunek filozoficzny jest związany ze Świętą Matką Natury, a ona z kolei z Ciałem i Umysłem i Duszą - CUD-em (trzy pierwsze litery) i także z seksem - oralnym i analnym i witalnym."

Filozof Łukasz Jasiński 

@Corleone 11

I istnieje również naturalizm politeistyczny - ten kierunek filozoficzny jest związany ze Świętą Matką Natury, a ona z kolei z Ciałem i Umysłem i Duszą - CUD-em (trzy pierwsze litery) i także z seksem - oralnym i analnym i witalnym.

Filozof Łukasz Jasiński 

@Corleone 11

I istnieje również naturalizm politeistyczny - ten kierunek filozoficzny jest związany ze Świętą Matką Natury, a ona z kolei z Ciałem i Umysłem i Duszą - CUD-em (trzy pierwsze litery) i także z seksem - oralnym i analnym i witalnym.

Filozof Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...