agata chmura Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 to Ty.... mam cie przed oczami chociaz cie nie widze... czyzbys istnial naprawde?? czyzbys byl tylko wytworem mojej wyobrazni?? budze sie w nocy.. lezysz obok mnie pragne cie dotknac lecz nie moge... wciz cie szukam, gonie, bladze... lecz znalezc nie moge... wszedzie gdzie pojde wciaz sie rozgladam z nadzieja ze nasze oczy w koncu sie spotkaja odblask czerni moich oczu napotka blekit morza twych... lecz znalezc ich nie moge... to Ty...
Vera_Ikon Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Nie. Generalnie nie. Proponuję nie traktować tematu tak dosłownie. Ubrać w metałory, zrezygnować z "ty" "cię" 'mych" "naszych", oddalić, nie podawać na tacy... Rozumiem targające Tobą uczucia... bo ludzkie i każdy je zna. Chodzi o to, by przekazać je w niebanalny sposób. Trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie :)
StukPuk Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 proponuję przede wszystkim zaopatrzyć wiersz w polfonty ;] po drugie zrezygnować z niepotrzebnych wielokropków, i tak jak wspomniała poprzedniczka, oddalić, ulirycznić wiersz :) Pozdrawiam Iga
Rekomendowane odpowiedzi