Ten utwór został doceniony przez użytkowników. A-typowa-b Opublikowano 28 Stycznia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Znalazłam myszoskoczki, powstały od nowa jak feniksy na pewno nie z popiołu. Groteska za groteską, twarz za twarzą, przebarwione słodyczą. Jakby na tarce ścierały przysadkę, potem korę, płat czołowy. Nie wiedziałam, że tak można! Uprać kogoś. Wyrzucić resztki do kosza, bo przecież potem, nic nie zostanie. Pewnych rzeczy się nie robi, ze zwykłej przyzwoitości. Chyba, że przyzwoitości już nie ma, prawda dawno umarła, a po świecie chodzą same trupy. Edytowane 29 Stycznia 2023 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji) 8
A-typowa-b Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) @aff integracja w rozumieniu połączeń ludzi. Pozdrawiam. @iwonaroma pozdrawiam @Leadeer pozdrawiam @Kwiatuszek pozdrawiam @Leszczym pozdrawiam @Łukasz Jasiński pozdrawiam Edytowane 1 Lutego 2023 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji)
Tectosmith Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeden z nich to ja :P
A-typowa-b Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) @Tectosmith jak to możliwe? Przecież potrafisz pisać. Pustka, to nicość, brak, coś czego nie ma. Skoro umysł Twój zawiera myśli, słowa ubiera w zdania i przelewasz je na strofy, to nie możesz być trupem. Może przesadziłam z wierszem, sama nie jestem lepsza. Poczułam się oszukana, i tak to wyszło. Czy dobrze, czy źle nie wiem? Z całą pewnością spontanicznie. Jeszcze raz dziękuję Tobie za uwagę. Serducha Tobie nie dam, bo nie jesteś martwy i nawet masz miłą aparycję. Edytowane 29 Stycznia 2023 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji)
Tectosmith Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha ha ha ha :-) Dziękuję :-) Lubie się uśmiechnąć czasem :-) Faktycznie, czasami potrafię coś napisać. Ale nie na co dzień. Kiedyś dorosnę do czegoś więcej, ale na razie musi być jak jest. Dziękuję, przepraszam i pozdrawiam :-) 1
A-typowa-b Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2023 @Tectosmith za co przepraszasz nie wiem ;P. Ale tu za ten uśmiech, już mogę z siebie coś dać.
Tectosmith Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2023 @A-typowa-b Już siebie dałaś mądry i ciekawy wierszyk. A przepraszam za zwracanie uwagi na siebie. No ale jakoś te zombiaki lubię :-)
A-typowa-b Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2023 @Tectosmith tak to jest z magnetyzmem. Może Magneto? :) Żartuję , nie obraź się czasem.
Tectosmith Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha ha ha ha ha. Znam tą postać :-) Coś mamy wspólnego dlatego nie potępiam jego postępowania :-)
A-typowa-b Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) @Tectosmith nie lepiej Profesor X, posiadał bardzo duże zdolności telepatyczne, ale także był geniuszem intelektualnym. Edytowane 29 Stycznia 2023 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji)
Tectosmith Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie. Xavier był pacyfistą a to się po prostu nie sprawdza w znanym nam świecie :-) Czy to już nie off top przypadkiem ?
A-typowa-b Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2023 @Tectosmith tak, to dawna historia. Ten znany nam świat, też szybko zapomina. 1
Czarek Płatak Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, można ścierać jeszcze więcej 1
A-typowa-b Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2023 @Czarek Płatak no widzisz, głupia peelka. Miłego Czarku.
Czarek Płatak Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2023 @A-typowa-b nie to miałem na myśli. Jeśli ktoś głupi to ja, że jej nie uściśliłem pozwalając na tego rodzaju dywagacje. Bardziej, że człowiek jest nieograniczony w wymyślaniu sposobów na ścieranie drugiego. 1
A-typowa-b Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2023 @Czarek Płatak spokojnie, to takie przemyślenia. Wyłuszczone po fakcie. Nie przez informacje, że można inaczej. Ta myśl, rozkwitła podczas pisania tegoż wierszyka :). Nie zmienia to faktu, że chętnie wzbogaciłabym wiedzę o ten i owy rodzaj ścierania. Z całą pewnością pomogłoby mi to w unikach. Ale miło, że posiadasz taką wrażliwość na drugiego.
Rekomendowane odpowiedzi