Somalija Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 (edytowane) Antychryst nie trzeba wielkich definicji ani geniusza teologii ten co nie uznał Jezusa już jest wyrodny syn hitlerowskiego równania sumień na zamknięciu roku dopełnił czas pokorny ostatni wierny myśli za trumną zajęta wycinaniem resztek chrześcijańskiego korzenia niemiecka rodzina ciężko słuchać ojca tylko gest pożegnania jutro giełdy pójdą w górę na tronie został chłopiec Edytowane 5 Stycznia 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszeko Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 (…) Śmierć każdego człowieka umniejsza mnie, albowiem jestem zespolony z ludzkością. Przeto nie pytaj komu bije dzwon: Bije on tobie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. For Whom the Bell Tolls, John Donne (1572-1631) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 6 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 (edytowane) @staszeko Zacnym cytatem mnie uraczyłeś... dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 6 Stycznia 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszeko Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie uroda nie jest do niczego potrzebna, ponieważ wystarczająco dużo piękna mam wokół siebie. Nie, nie chcę wiedzieć jak wyglądasz naprawdę, bo lepiej budować wizerunek na podstawie tego co piszesz, Agnieszko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 (edytowane) @staszeko Szkoda... ubiorę się w takim razie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 12 Stycznia 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi