tomass77 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2023 Napisałem wiersz Głupi był jak pieprz Lecz czcionkę zmieniłem Dodalem mu siły Wyraziłem siebie Co na dnie, co w niebie Marnością pachniało Stylu było mało Otworzyłem książkę A tam o mój Boże Źle zaczynałem Źle go prowadziłem Zatem nie skończyłem 1
Kwiatuszek Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2023 @tomass77 Pieprz to całkiem "mądra" przyprawa :-))) Wiersz bardzo fajny, lekki... Podoba mi się choć pewnie trzeba byłoby go dopracować trochę. Jednak serduszko się należy, pozdrawiam:-) 1
tomass77 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2023 @Kwiatuszek Dzięki za czytanie i miły komentarz. Pieprz wystąpił tu nie bez kozery (pieprzenie). Szkoda, że niezauważalne. Pozdrawiam T.
Kwiatuszek Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2023 @tomass77 Tak to już jest, że czytelnik nie zawsze wie " co autor miał na myśli" . Co nie znaczy, że jest to powód do strasznej trwogi. Wiersz się podoba i z tego trzeba się cieszyć:-)
Rekomendowane odpowiedzi