Barbara_Pięta Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 mały wagonik pomieści co trzeba bez zbędnych słów każdy to wie w oczach jak wszechświat odbija się przepaść prorocze wizje czy jakby je zwał - i tak zrobił swoje co z tego, że banał, pospolicie tu nie ma miejsca na prowadzenie wyrafinowanych gier,trików i taktyk bez liku. koniec wypowiedzi czasem jest się pomiędzy młotem a pniem, jak kurczak na rosół gdzie przepraszam dziękuję ma podwójną osobowośc
stanislawa zak Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 tak , ja go tez znam i plusik swój dam, bo opinie dałam gdy go w warsztacie przegłądałam pozdrawiam do ...za 3 tygodnie!
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ja niestety nie widziałam go wcześniej , niemniej jednak podoba mi się całokształt , konsekwentna kompozycja .Widzę ciekawie przeprowadzone słowa, wyczuć też można mądrą ascezę ,pobudza czytelnika do rozmyslań . Kluczowe słowa przedstawiają obrazy , uderzają swym powietrzem. Pozdrawiam Basiu plusssowo ;-)
Barbara_Pięta Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Izabell, Stasiu, Joanno - dziękuję za ciepłe komentarze. Zastanawiałam się troszkę, czy ten utwór nadaje się do działu P. Wasze słowa bardzo mnie podbudowały. Całuski przesyłam pełnią wiosny! Pa pa :-))
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jasne , że się nadaje !!! Jestem na TAK !!! Pozdrawiam i cmokalek ;-)
Rekomendowane odpowiedzi