Leszczym Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2022 (edytowane) A gdy zerkam ukradkiem na nią gdzieś przy odleglejszym ze stolików znad napoju wyskokowego marzę, wierzę i nie dowierzam. Ach ten dekolt, ach ta linia ciała, ach przypuszczalne wnętrze. Ponadto piję do telewizora z niewykorzystanymi okazjami i niezbyt uważnie wsłuchuję się w miejskie opowieści o radosnym braku celów i sensów poczynań, które od dość dawna mam za swoje. Zresztą ktoś ciągle subtelnie sugeruje, że błądzę na co uprzejmie na ogół odpowiadam, że jest mi z tym mniej więcej dobrze. Warszawa – Stegny, 13.12.2022r. Edytowane 13 Grudnia 2022 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 5
Leszczym Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2022 @Marcin Szymański Dziękuję, serdeczności :)
Wielebor Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2022 @Leszczym NO, ja dziś zamierzam pójść sobie na rendez-vous ze sobą i też tak zamierzam z jedną z kelnerek poflirtować wzrokiem :) ta linia ciała, przypuszczalnie wnętrze:) 1
wkw Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2022 Mniej więcej dobrze :) pyszne ! 1
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2022 @Leszczym "Zresztą ktoś ciągle subtelnie sugeruje, że błądzę na co uprzejmie na ogół odpowiadam, że jest mi z tym mniej więcej dobrze." I dobrze! Najważniejsze - nie zgorzknieć:). Napisane fajnie i z dystansem. 1
Leszczym Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2022 @Wielebor Powodzenia ;) @w.k.wilczy Dzięki ;) Taka żartobliwość z nutkami prawdy o autorze ;) @Cor-et-anima Tak chciałbym generalnie właśnie pisać ;) 2
Rekomendowane odpowiedzi