Noriko Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 wiosenny poranek na wełnianym swetrze wciąż jego zapach
51fu Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Wczoraj w nocy pomyślałem o tym, że zapach długo utrzymuje się na swetrze... Wyprzedziłaś mnie. Pozdrawiam. // 51
aneta michelucci Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jack.M napisał : sierpniowy wieczór zapach dymy z ogniska na szarym swetrze To jakby dwa różne wiersze o tym samym... Twój, z upływem czasu. Taka "swetrowa saga " ;-) Pozdrawiam, aneta
Anna Romanek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Bardzo zmysłowe. Podoba mi się. Pozdrawiam.
Noriko Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Dziękuję Wam :) 51 jeśli masz pomysł na podobne haiku, to napisz go na swój sposób i będzie następne do kolekcji "swetrowej sagi", jak to nazwała Aneta:) Pozdrawiam serdecznie.
Piotr_Mogri Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Tak, to jest ciekawe. Erotyk-haiku. ;) Zmieściłaś się w sposób niewymuszony w 17 sylabach. Duży plus. ...ode mnie 8 za technikę i 8 za artyzm ujęty w prostocie... pozdrawiam Piotr
Noriko Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Piotrze:) Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi