ewan_mcteagle Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 pewnego razu gdy półmrok nie będzie tak niedostępny mogę wyjść w noc jeśli ustąpi a cienie pochowają się po kątach razem z szumowinami co katują ostatnie kultowe piosenki mojego życia pewnego razu pijany o północy napiszę wiersz i będę ekstrawagancki jak ten poeta w telewizji co tłumaczył czemu Norwid z rana jest lepszy na migrenę niż Bukowski po kieliszku pewnego razu wystoję swoje problemy jak baletnica na palcach niewzruszony przez dwadzieścia wiosen ani jednego słowa nad wyraz teraz cholera by to wzięła ....zaschło mi w gardle
Ul.CIA Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Witaj Ewan_mcteagle. Wierzę że pewnego razu napiszesz jakiś świetny wiersz. Ten do mnie nie przemówił ale pewnie znajdzie właściwego odbiorcę. Pozdrawiam.
vacker_flickan Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Tytuł na nie. Treść na tak, choć nierówno. Końcówka bardzo bardzo. Zwracam uwagę na fonetykę w końcówce. Nie wiem, czy zamierzone, ale taki fajny chaos tam wyszedł, że mnie wzięło. Chociaż gdzieś już takie zabiegi widziałem;). pozdr
Rekomendowane odpowiedzi