Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o uszku od kubka mi przyszło napisać w dzbanuszku esencja parzy się - ja wzdycham bo czasem brakuje przyjaznego ucha co zrobi herbatkę pogada wysłucha na samotność cierpisz - choroba jak inna nie wiem czy z wirusów czy też bakteryjna czy może przepraszam sprośnym myślom stop potrzebny jest bakcyl i to duży - chłop idź do arboretum lub na działkę może by rozmawiać z kwiatami gdy słońce na dworze pozdrawiam :) 1
helenoir Opublikowano 21 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2022 (edytowane) @Kapistrat Niewiadomski meliskę po kryjomu uwielbiam najbardziej,ale staram się za często nie faworyzować;) spróbuję dzisiaj twojego sposobu dziękuję!! smacznej i ciepłej herbatki! @Leszczym dziękuję jeszcze ładniej! @Jacek_Suchowicz wow.. bardzo dziękuję za taką odpowiedź będę stosować się co do przesłań, bo powinno czasem warto też gdzieś w tej tafli herbaty przyjrzeć się swojemu odbiciu i wysłuchać siebie.. nie pobyć samotnie tylko z samym sobą <3 ciepłego wieczoru! Edytowane 21 Listopada 2022 przez helenormeller (wyświetl historię edycji) 2
Nefretete Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2022 @helenormeller Całość bardzo ładna: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dojmująca sceneria w treści... Pozdrawiam ciebie! 1
helenoir Opublikowano 22 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2022 @Nefretetedziekuje i pozdrawiam ciepło!
Wędrowiec.1984 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) @helenormeller No i popatrz ilu znalazło się od razu herbaciarzy. ;-) Edytowane 26 Grudnia 2022 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji) 1
helenoir Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2022 @Wędrowiec.1984 herbaciarze, podoba mi się hahah
Rekomendowane odpowiedzi