StukPuk Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 wilgoć palmiarni pachnące orchidee wśród cienistych plam
Noriko Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Fajne, tylko mnie tu nie pasują te cieniste plamy, według mnie psują całość. Niemniej czuć to duszne, wilgotne powietrze... Pozdrawiam serdecznie.
StukPuk Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Dużo myślałam nad tymi plamami... chyba jednak zostaną ;) Dziękuję Noriko Pozdr, Iga
tygrys_pietrek Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 czesc Stuku. obraz faktycznie wilgotny. sprobuj go zderzyc z czyms suchym niekoniecznie zwiazanym z miejscem i drzewami. np. wilgoc palmiarni pachnące orchidee stary bilet w kieszeni itd. odkad tu jestes zawsze masz swietne pomysly tylko rzadko je zderzasz. sprobuj takiej sztuczki: wypisz w trzech kolumnach slowa na chybil trafil i sprobuj je ze soba jakos powiazac jak klocki. nie wszystkie kombinacje wyjda ale czesc bedzie funkcjonowac. twoj oddany kumpel pietrek :)
StukPuk Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tygrysku, jakże Cię miło czytać :] No i masz rację, tego mi brakowało, ale jak zwykle nie potrafiłam zrobić tak, zeby było dobrze :| Pomyśle ;) Buźka Twoja oddana kumpela Iga
Rekomendowane odpowiedzi