Inubis Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) Oko przebija się przez szarość nadchodzącego dnia Potem drugie dołącza, nie ma już spania Przeprawia się istota ludzka przez kolejny dzień bez sensu, bez drogi Czuje jak na każdym, pojedynczym kroku uginają mu się nogi Jednak gdzieś z tyłu siedzi myśl, nadzieja Mimo tego nie raz nad tym ubolewa, rozkleja Kiedyś na pewno nadejdzie dzień na zmiany Więc trzymaj się, człowieku mój kochany Edytowane 4 Listopada 2022 przez Inubis (wyświetl historię edycji) 7
kwintesencja Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2022 @Inubis szarość budzącego się dnia, to dla mnie najbardziej tajemnicza pora
violetta Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2022 mi na razie brakuje delikatnego świerszcza :) 1
Inubis Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 @kwintesencja Dla mnie również. :)@violetta No, faktycznie wtedy atmosfera takiego poranka byłaby dopełniona. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 Witam - fajnie piszesz - Pozdr.
Inubis Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 @Waldemar_Talar_Talar Witam. Dziekuje serdecznie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi