Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 22 Października 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Października 2022 (edytowane) tu nie chodzi wcale o to że ja jestem jakąś nocą a ty dniem pięknym dniem noce raczej są od spania żeby wigor wrócił z rana ja to wiem dobrze wiem lecz niestety już nie usnę póki ty się nie przeciśniesz przez mój sen mroczny sen łypiesz okiem bałamutnie jakbyś chciał wyprzedzić kłótnię o mój sen dziwny sen sen to prawie jest na jawie ściskasz mnie za lewe ramię boli mnie szczypiesz mnie przestań w końcu mnie dotykać obudziłem się wszak chyba nie ma cię nie ma cię Edytowane 25 Października 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 14
Dared Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 @OloBolo Bardzo, bardzo ;-))) fajna melodyka, spytam chodziła Ci po głowie jakaś piosenka? (czasem tak mam) 1
violetta Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 też lubię pomarzyć i spać dłużej. 1
Kwiatuszek Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 @OloBolo Fajnie się czyta, bardzo rytmicznie. Pozdrawiam! 1
tetu Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 Przyjemnie było poczytać. Fajny wiersz. Pozdrawiam. 1
Nata_Kruk Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. śnijmy... śnij, to co wersach.... przyjemna lektura.... "snu".. Pozdrawiam. 1
OloBolo Opublikowano 25 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2022 dzięki Wszystkim za poczytanie i komentarze. faktycznie coś mnie ciągnie do rymowanek/piosenek i raczej krótkich form minimum słów przy maksimum treści -tak bym chciał - lecz niekiedy jest to niewykonalne Pozdrawiam Wszystkich czytających :) @Nata_Kruk poprawiłem - dzięki :) 1
Rekomendowane odpowiedzi