Rolek Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 (edytowane) Wybredna góralka spod Małego Kopca W rozterce nie mogła wybrać sobie chłopca Bo Staszek trochę za niski Jacek od razu w uściski Mikołaj przystojny ale nie chce głupca Edytowane 6 Października 2022 przez Rolek (wyświetl historię edycji) 5
Marek.zak1 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 Dobre, to trudny wybór, a pomyłki bywają kosztowne i bolesne. Pozdrawiam 1
Klip Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 (edytowane) Może Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może: Mikołaj przystojny, ale jak się dopchać? lub Mikołaj jest super, ale jak się dopchać? Dobre. Pozdrawiam. Edytowane 6 Października 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
Rolek Opublikowano 6 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 @Klip Zastanawiam się. @Marek.zak1 Chłopaki takie mientkie teraz. Nie ma w czym wybierać. @TylkoJestemOna Bo nie pojawił się ten On, prawdziwy twardziel, testosteron.
Rolek Opublikowano 7 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 @TylkoJestemOna Wiem, wiem co dziewczynie w duszy gra. @Klip Po dyskusji z moim Ego Chcemy nie poprawiać tego. Napisz limeryka proszę Żeby spadły mi bambosze. (W dziale limeryki)
Klip Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 (edytowane) @Rolek Napisz limeryka proszę Żeby spadły mi bambosze. Mówisz i masz. Na rolkach się wybrał Rolek w Karkonosze, po trosze z ambicji, dla zdrowia po trosze. Dotarł do schroniska, Klipowi dał pyska, czytaj swój limeryk - rzekł - tu mam bambosze! Edytowane 7 Października 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
Rolek Opublikowano 7 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 @Klip Spadły mi bambosze opadła też szczęka Pełna w klipiej głowie poezyi wnęka 1
[email protected] Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2022 @Rolek O Grzechu nie wspomniała? Taternika widocznie się bała? Trzymaj się zdrów. 1
Rolek Opublikowano 8 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2022 @[email protected] Dziewczyny już wyzwolone Grzeszą raczej często one
[email protected] Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2022 @Rolek No tak... tylko Rolek - święty, dziś poszedł spać... w pięty. Pozdrawiam.
Rolek Opublikowano 12 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2022 @[email protected] @[email protected] Rolek na pewno nie święty On lubi tylko prezenty. Pozdrawiam Grzegorza i Sowią Górę
Rekomendowane odpowiedzi