ChesireCat Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) Wymsknęło Ci się ono z ręki Już je trzymałeś Niebo W Twoich dłoniach Przytulone, do serca Do serca Ale wypadło Wyślizgnęło się Jak wierzgająca ryba Ale to tylko strach Twój wierzgał I sprawił Że ono wypadło Ubrudzilo się i potłukło I nigdy już Nie dostanę okazji by je przez chwilę potrzymać A co dopierop rzytulić Do serca, do Serca Taki wierszyk dla ubogich od jeszcze uboższych Eh usunęła bym te bzdety ale widzę, że się nie da Edytowane 3 Października 2022 przez ChesireCat Literki (wyświetl historię edycji) 3
duszka Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozwoliłam sobie wybrać i zestawić ze soba dwa fragmenty Twojego wiersza, które najbradziej mnie poruszają i do siebie na tyle pasują, że dla mnie, mogłyby stanowic cały wiersz. Po prostu w tej formie, w moim odzczuciu, ma on wiecej mocy. Poza tym podoba mi się w Twoim wierszu wrażliwość przeżywania i wyczuwam jego prawdziwość :) Pozdrawiam! 1
ChesireCat Opublikowano 4 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 @duszka bardzo dziękuję za opinię i cieszę się, że mogłaś mnie zrozumieć i wczuć się w to co ja czułam . Miłego dnia :) 1
Rafael Marius Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 Faktycznie o takie okazje bywa dziś trudno i dlatego warto z każdej skorzystać i nie bać się bo serca nie gryzą. 1
ChesireCat Opublikowano 4 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 O Boże Rafael Marius .... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
ChesireCat Opublikowano 8 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serca mogą nie gryźć ale jak ktoś jest głupi to może dupę z sercem pomylić i potem powstają same smętne wiersze. 1
Rekomendowane odpowiedzi