tomass77 Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 Nie chcę grać, ale muszę Ramiona mam spuszczone prosto Napięć nie czuję żadnych A chciałbym By drżała moja dusza... Na spotkaniu klasowym Dawne twarze dla mnie Bez wrażeń I bez żadnych masek Bez używek Jestem sobą... A tak chciałbym Spocić się, przelęknąć Potknąć się o siebie Wdepnąć w drogę mleczną... 6
iwonaroma Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 Rzeczywiście, czasem trzeba wstrząśnięnia, by wdepnąć w drogę mleczną... Fajna puenta 1
duszka Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 @tomass77 Czasem tak "panujemy" nad sobą, że życie, los, czy przeznaczenie tracą do nas dojście tak jakbysmy chcieli je sobą zastapić... Spowodowane przez to cierpienie ("A chciałbym / By drzała moja dusza...) poczułam w Twoim wierszu. Pozdrawiam! 1
Nata_Kruk Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajny ten "aktor"... Tomass.. obok niezobowiązujące podszepty, może coś weźmiesz. skoro.. chciałbym.. fajnie by wybrzmiało... By zadrżała dusza... to takie tam moje dwa grosiki. Życzę bliskość mlecznej drogi... :) 1
tomass77 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 @iwonaroma @duszka @Nata_Kruk Dziękuję za komentarze, czytanie i te "dwa grosiki" - jakże cenne. Pozdrawiam serdecznie T. 1
Rekomendowane odpowiedzi