Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Uno. Epilog Ewo. Zaraz zapała łapa zza razowego lip eonu.
    • @violetta   A zdania nie zmienię: wszystkie inwestycje, które zaplanowała poprzednia władza - miały charakter strategiczny i długotrwały - były one dla Nowego Pokolenia i Budżetu Państwa, a teraz co? Nie mówiłem i nie ostrzegałem? Tak, proszę pani, mam to już gdzieś: dużo Polaków wpadło w dołek - widząc jak ta władza wszystko skreśla i już im przeszło - mają to już gdzieś - pilnują tylko i wyłącznie własnych interesów - tak jak ja, dziękuję za rozmowę, idę robić obiad - spagetti.   Łukasz Jasiński 
    • @Łukasz Jasiński teraz partie to prześcigają się z reklamami jak jest drogo. Dzisiaj jest fajne światło, to tańczę dziś do muzyki.  Aby organizm dobrze funkcjonował, potrzebne są środki energetyczne, najzdrowsze jest jedzenie świeże, nieprzetworzone ze światłem biofotonami. 
    • @violetta   Proszę pani: jestem mężczyzną i jem trzy razy więcej od łaskawej pani - teraz moja waga ciała wynosi - siedemdziesiąt osiem kilogramów przy wzroście - metr siedemdziesiąt sześć, poza tym: nie piję alkoholu (wypiłem w zeszłym miesiącu z okazji Narodowego Święta Niepodległości - trzy połówki - Trzy Żubrówki i całą skrzynkę piw Królewskich), należy również dodać - to: jesienią i zimą dużo więcej jem, tak przy okazji: Budżet Państwa został ustalony pod wybory prezydenckie, ci, którzy mają zabezpieczenie w Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych (w tym ja) - mogą spać spokojnie - cięcia dotkną tych (po wyborach), którzy pobierają jakieś trzydzieści różnych zapomóg z Opieki Pomocy Społecznej.   Łukasz Jasiński 
    • @Łukasz Jasiński też nie wyrzucam jedzenia, a kupuję tyle ile potrzeba. Ja żyję chwilą, mam ochotę na to, to sobie dogadzam. Dzisiaj boczniaczki z ziemniakami w duża ilością soku z cytryny, świeżego koperku. A na zdrowie soczek ze spiruliną, kiwi, mocno zielony będzie. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...